20180610Concert KlarinetNsemble met het Blazersensemble Otto-e-mezzo. Zondag 17 juni 2018

Muziek voor oor en oog / Klanken worden beeld

Luisterend naar muziek wordt je fantasie geprikkeld, er worden emoties opgewekt, met gesloten ogen zie je misschien sfeervolle beelden voor je. Dat laatste geldt zeker voor de jonge filmmaker Boris Peters. Hij liet zich inspireren door drie door het KlarinetNsemble uitgevoerde werken die hij vertaalde naar filmbeelden. Een heel persoonlijke, visueel vertaalde impressie van de muziek. Deze drie films zullen te zien zijn tijdens de live gespeelde muziek. De composities zijn van Piazzolla, Jense en Vloeimans. Daarnaast speelt het ensemble muziek van Mozart, Holst, Reed en Ligeti. Muzikale gast en tevens solist is klarinettist AndrÈ Kerver. Daarnaast zijn er ook solistische bijdragen door leden van het eigen ensemble.

Het KlarinetNsemble deelt dit concert met het ensemble met het Blazersensemble Otto-e-mezzo o.l.v Robert van Enschot, dat ook bestaat uit professionele musici en gevorderde amateurs. Het ensemble is in 2007 opgericht en staat onder leiding van Robert van Enschot. In de basis is Otto-e-mezzo een blaasoctet bestaande uit twee hobos, twee klarinetten, twee hoorns en twee fagotten. Het ensemble wordt waar nodig uitgebreid naar de door het werk vereiste bezetting. Het treedt regelmatig op in toonaangevende kamermuziekseries. Op het programma staan nu werken van Farkas en Prokofiev.

 

Het wordt een prachtig concert waar wij u graag verwelkomen.

Hilvaria Studioís, Goirlesedijk 12b, Hilvarenbeek
Zondag 17 juni 2018, 14:30u
Entree 10 euro (t/m 16 jaar 5 euro), incl. een pauzedrankje.

Kaarten te verkrijgen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., bij Peter Swaanen Primera Hilvarenbeek en voor het concert aan de zaal