Concert met Fons Verspaandonk (hoorn)

Zo 30 september 2018 - Hilvaria Studios, Hilvarenbeek

Het KlarinetNsemble begeleidt hoornist Fons Verspaandonk

-een uitzonderlijk concert-20180930Op zondag 30 september keert Fons Verspaandonk even terug op het oude nest. Dan geeft het KlarinetNsemble een concert met als hoogtepunt het Hoornconcert no. 2 van Wolfgang Amadeus Mozart, met Fons als solist.
Fons groeide op in Hoge Mierde en leerde de beginselen van hoorn spelen op de Muziekschool Hilvarenbeek e.o. Vervolgens studeerde hij aan het Brabants Conservatorium en sinds 2004 is hij hoornist in het Koninklijk Concertgebouworkest.
Mozart schreef het stuk voor hoorn en symfonieorkest. Dat de rol van het symfonieorkest nu wordt overgenomen door een klarinet ensemble is uitzonderlijk, maar goed mogelijk. Het is trouwens de enige instrumentfamilie waarmee zoiets kan. Het arrangement is van Maarten Jense.

Op het programma staan ook werken van Igor Stravinsky, Jan Van der Roost en Maarten Jense zelf. Boeiende stukken die het ensemble voor het eerst uitvoert. Wij verwelkomen u graag.

Zondag 30 september 2018, 14:30u.
Hilvaria Studioís, Goirlesedijk 12b, Hilvarenbeek
Entree 12 euro (t/m 16 jaar 6 euro)
kaartjes: bij Primera Peter Swaanen, Hilvarenbeek en aan de zaal voor het concert,
of reserveer via mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en door het betreffende bedrag over te maken op rek. NL51 RABO 0302 5238 04 t.n.v. het KlarinetNsemble; de kaartjes liggen dan voor het concert voor u klaar.