Koffieconcert -UITVERKOCHT

Zo 24 maart - Elckerlyc, Hilvarenbeek

20190324

Hoewel er dit keer geen entree wordt geheven (maar om een vrijwillige bijdrage achteraf wordt gevraagd) - UITVERKOCHT - niet meer mogelijk om te reserveren

Een aantal van u heeft wellicht al kaartjes voor het concert gekocht via de site van Elckerlyc en daarvoor de normale entreeprijs betaald. Mocht u al van deze kaarten gekocht hebben en vragen hebben dan kunt u contact opnemen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Koffieconcert op 24 maart 2019, CC Elckerlyc Hilvarenbeek Ensemblezaal, 11:00u.

Dit inmiddels traditionele concert heeft weer een bijzondere insteek. Saxofoniste Martijne Janssen-Van Dijk zal als solist optreden. Martijne studeerde aan het Conservatoire SupÈrieure de Musique te Parijs. Samen met haar heeft Maarten Jense een aantal stukken uitgekozen die hij speciaal voor dit concert zal bewerken. Het belooft een muzikaal feest te worden. De entree is dit keer gratis, maar het publiek wordt gevraagd om een vrijwillige bijdrage na afloop. Dit heeft een specifieke reden: Het ensemble bestaat uit de gehele klarinetfamilie, dat wil zeggen zes soorten klarinetten (esklarinet, besklarinet, altklarinet, basklarinet, contra-altklarinet en contrabasklarinet). Het ontleent daaraan zijn unieke, volle klank. EÈn van de soorten, de altklarinet, die qua toonbereik ligt tussen de bes- en basklarinet, is jarenlang geleend uit particulier bezit. Het KlarinetNsemble wil deze altklarinet graag overnemen. De kosten (1750 euro) gaan de financiÎle mogelijkheden van het KlarinetNsemble te boven. Vandaar dat wij na afloop van het concert om een vrijwillige bijdrage vragen, zodat degenen die het ensemble een warm hart toedragen iets extraís kunnen doen.

En voor de compleetheid, het rekeningnummer van het ensemble is NL51 RABO 0302 5238 04 t.n.v. KlarinetNsemble.

Enkele fotos: (Fotos Louis van Sonderen)