Herdenkingsmatinee voor Michiel van der Sanden - 13:30 uur

Diverse verenigingen en bekenden

Kaarten bestellen: www.elckerlyc.nu - max 4 per persoon

Herdenkingsmatinee voor Michiel van der Sanden op zondagmiddag 9 oktober in cc Elckerlyc. Aanvang 13.30 uur en gratis toegankelijk (reserveren verplicht). Let op: kaarten voor de geannuleerde bijeenkomst op 13 november jl. zijn vervallen. Gelieve opnieuw reserveren.

Voor de cultuurcoryfee Michiel van der Sanden wordt een matinee georganiseerd, waar de veelzijdigheid van deze Bikse mens goed uit de verf komt. Het is een volwaardig programma geworden, waar alle verenigingen en personen die een band hadden met Michiel, spontaan hun medewerking aan gegeven hebben.

Een gevarieerd programma met veel beeld en geluid en vooral met veel muziek. De kwaliteit van die muziek wordt gegarandeerd door het klarinetensemble o.l.v. Maarten Jense, die overigens ook als spreekstalmeester zal fungeren. Het matinee begint om 13.30 uur en zal tot ongeveer 16.15 uur duren.

U kunt maximaal 4 kaarten per persoon reserveren. Het reserveren van gratis kaarten is verplicht. E-tickets van de geannuleerde bijeenkomst op 13 november zijn vervallen. We verzoeken u vriendelijk om opnieuw te reserveren.

Kaarten bestellen: www.elckerlyc.nu - max 4 per persoon